Vreta Kloster GK

Omsorgsfullt handgjorda spanska padelrack från Cartri. Just nu 50% rabatt.

Cartri Shield

Maximum Blue Shield Limited Edition.

Lillebror Shield, har blivit en toppsäljare i Sverige, och denna version är något alldeles extra.

Rackets ram är en blandning av kolfiber och kevlar, vilket ger racket ett extra skydd vid glasträffar. Balansen är viktad relativt högt, en egenskap som uppskattas hos spelaren som älskar att trycka till i smashen.

Ytan täcks av en modifierad gummiyta, som skänker extra kontroll och känsla vid lobbar.

 • Vikt: 355-375 gram

 • Egenskaper: Kraft/Kontroll

 • Passar bäst: Medel/Avancerad

4299 SEK NU 2149 SEK

Cartri Tamarit

Med design inspirerad av den klassiska motorcykeln Triumph Tamarit kommer Cartris uppgraderade version av Triumph Omega Racket som är ett designsamarbete med spanska motorcykeltillverkaren Tamarit, och kommer i en begränsad upplaga.

Rackets kärna består av EVASOFT. Ramen är en mix av Kevlar samt Carbon vilket ger racket ett inbyggt skydd mot eventuella glasträffar. Ytan innehåller 24 K Carbon, och Triumph Tamarit är specialdesignat för att minska vibrationerna vid bollträff. Sweet spoten är en hybrid mellan runt och droppformat racket, vilket gör att du kan variera ditt spel, utan att tumma på trycket i slagen.

Ett av marknadens absolut bästa padelracket, för medel eller den avancerade spelaren.

 • Vikt: 355-375 gram

 • Egenskaper: Kraft/Kontroll

 • Passar bäst: Medel/Avancerad

4299 SEK NU 2149 SEK

Cartri Cannon 720

Detta padelracket har en rund form vilket ger en riktigt bra access till kontroll. Den runda formen gör det mer förlåtande så att även träffar lite längre ut mot ramen ger en bra träffkänsla. Den jämt fördelade balansen gör att den ger aningen mer fart jämfört med de flesta runda racketar på marknaden som tenderar att vara topplätta.

Ramen är tillverkad av kolfiber vilket gör den väldigt solid och tålig mot träffar i glaset.

Slagytan är tillverkad av 3K kolfiber i kombination med glasfiber vilket gör den relativt styv utan att bli allt för svårspelad. Den mjukare kärnan EVA SOFT bidrar till en mer förlåtande och skonsam träffkänsla.

Slagytan har en viss struktur i form av mönstring vilket ger spelaren bättre grepp på bollen vid alla slag.

 • Vikt: 355-375 gram

 • Egenskaper: Kraft/Kontroll

 • Passar bäst: Medel/Avancerad

2799 SEK NU 1399 SEK

Cartri Thunder

Padelracket är droppformat och har en jämn balans vilket bidrar till en härlig kombination av fart och kontroll. Den jämt fördelade balansen gör att den ger aningen mer fart jämfört med de flesta runda racketar på marknaden som tenderar att vara topplätta.

Ramen är tillverkad av kolfiber vilket gör den väldigt stabil och påkostad.

Slagytan är tillverkad av 18K kolfiber i kombination med glasfiber vilket gör att den upplevs styv och passar dig som har kommit lite längre med din padel. Även kärnan benämnd EVA HARD bidrar till en styv och solid träffkänsla.

Cartri har ett avtal tillsammans med antivibrationssystemet ShockOut. Fäst i de två nedre hålen medföljer det dämpare applicerad från start. Dessa kan enkelt plockas bort med hjälp av ett verktyg som också skickas med i leveransen.

 • Vikt: 355-375 gram

 • Egenskaper: Kraft/Kontroll

 • Passar bäst: Medel/Avancerad

2899 SEK NU 1449 SEK

Cartri Fighter

För spelaren som inte ger sig utan fight! Perfekta racketen för spelare som söker kontroll utan att ge avkall på kraften. Med en design som väcker uppmärksamhet med en ny typ av aerodynamisk form som ger dig ett hanterbart och bekvämt racket.

 • Vikt: 355 – 375 gram

 • Egenskaper: Kraft/Kontroll

 • Passar bäst: Medel/Motionär

2600 SEK NU 1300 SEK

Head Pro S, 3-pack

Perfekt för den som spelar snabbt och dynamiskt spel och är ute efter en ännu hårdare boll.

Version S av Head Pro-bollen har en helt ny kärna som ger mer snabbhet och dynamik och garanterar ännu snabbare dueller.

89 SEK