Sport och Föreningsservice

Erbjuder föreningsservice och samarbete. Genom att koordinera och samla våra inköp kan vi tillsammans få bättre inköpspriser och lägre transportkostnader. Jag letar aktivt efter de märken och produkter ni önskar. Givetvis till bästa kvalité och till det lägsta priset.

Jag har stor erfarenhet att arrangera och planera. Skulle vara roligt om vi kunde ha en lokal föreningsdag i vår. Där kunde alla våra fantastiskt duktiga och engagerade föreningar visa sin verksamhet. Man skulle i anslutning till detta kunna arrangera t ex. en löpartävling längs kanalen. Eller varför inte en Triathlon? Vem har bäst kondis i Ljungsbro? Om intresse om samarbete eller hjälp med inköp finns tveka inte att ringa 013-201555


Personal vid Cloetta

Padel, Discgolf, Skateboard och Fiske

Kommer i vår. Kommer det mängder av snö så kanske vi tar hem lite längdskidor. Vi har ju den fantastiska skidanläggningen Vreta Ski Center i Ljungsbro.


Personal vid Cloetta

Söker fler grossister

Min huvudtanke var att sälja Sport och Fritidsprodukter i fysisk lokal till Ljungsbroboende och turister. Men svårigheter med att finna lokal och Covid har gjort att jag ställt om till digital försäljning med hemleveranser och utlämningsställe för tillfället.

Då säsongen inte heller är rätt för mina tilltänkta produkter så har jag istället fokuserat på vintervaror, julsaker, julklappar och presentprodukter. Jag har flera bra grossister för dessa produkter. Jag har funnit sport och fritidsprodukter i lågprissegmentet. Men jag vill helst ha mer kvalité och produkter som håller mer än en säsong.

I de sporter jag tänkt satsa extra på har jag direktkontakt med bra grossister och tillverkare. Padel, Skate, Discgolf osv. Men jag kan inte ha direkthandel med varje tillverkare eller inom varje sport eller för varje enskild fritidsvara.

Jag har dammsugit internet efter bra miljömedvetna prisvärda grossister som säljer sport och fritidsvaror med lite högre kvalité. De få jag funnit är mest grossister för föreningar, kommuner etc. Med deras priser är det billigare att handla direkt av de stora sportkedjorna som finns på alla handelsområden. Har någon något tips? Letar framförallt i Sverige men även inom EU. Ring 013-201555 eller mail. #sport #fritid #grossist #sweden #eu

Personal vid Cloetta